Alta Rabo

Voor het samenstellen van onze stierenkaart hebben we de keuze uit duizenden stieren. We selecteren de stieren op kwaliteiten en wat prijstechnisch voor de veehouder interessant is. Hierbij komen soms ook interessante stieren net niet op de kaart, maar die we u toch willen uitlichten.

Nu vallen ons onderweg de dochters van de stier AltaRabo op. AltaRabo is een Mogul zoon uit Observer moeder. Hij geeft koeien die super kruizen hebben. Zijn benen zijn super van stand en gebruik. De uiers van de Rabo dochters zijn zowel van voren als van achteren zeer vast aangehecht. De Rabo dochters produceren makkelijk veel melk(1209kg) en hebben daarbij een kleine plus in vet(+.05%) en licht negatief eiwit(-.09%). Ook voor aAa heeft hij ook een interessante code met 315!

Zijn gezondheidskenmerken, levensduur en totaal NVI score zijn allemaal van een zeer hoog niveau, ook is hij geschikt voor gebruik op pinken! De komende maand zullen we met het Freyr team een aantal dochters gaan bezichtigen waardoor we een nog beter beeld van deze stier zullen gaan krijgen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met uw aanspreekpunt van Freyr KI